Over Pure Air

Over Pure Air

Pure Air is een jonge en dynamische firma gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren, plaatsen en onderhouden van ventilatiesystemen. Onze eigen medewerkers verzorgen uw project van A tot Z.

Onze ventilatieverslaggevers, ingenieurs en calculatoren zorgen voor een op-maat-gemaakte installatie die aan al uw wensen voldoet. Deze oplossingen zijn altijd conform de huidige regelgeving en het lastenboek.

Wij leveren een uitgebreid gamma van standaard ventilatie-artikelen. Alle galva buizen en hulpstukken tot en met diameter Ø 500 hebben wij steeds op voorraad in ons eigen magazijn.

Bovendien stelt ons eigen atelier ons in staat om hoge kwaliteitsproducten op tijd te leveren. Hierdoor kunnen wij steeds aan uw vraag voldoen.

Gezien kwaliteit en vakmanschap centraal staan bij Pure Air, organiseren wij cursussen in ons eigen opleidingslokaal en werken onze techniekers enkel met de beste gereedschappen.

Tot slot beschikken wij, als onderdeel van Hasco Invest, over 6 verschillende uitvalsbasissen in België die ons in staat stellen om snelle interventies te doen in heel België tegen een zeer concurrentieel tarief.