Ventilatie

Pure Air is dé gespecialiseerde totaalleverancier van uw ventilatie-installaties.

Totaalleverancier van ventilatie-installaties


Onze studiedienst verzorgt uw ontwerp van A-Z. De jarenlange ervaring garandeert een engineering waarop u kan bouwen.
Alles begint natuurlijk met de offerte die wordt opgesteld door onze calculatie binnendienst. Zij staan erop kort op de bal te spelen.
Door op de hoogte te blijven van wat er speelt op de markt qua ontwikkelingen kunnen we de beste prijzen en de nieuwste technieken hanteren.
Werf in beheer

Werf in beheer


Gedurende het project neemt de projectleiding uw werf in beheer. Door een open en een correcte communicatie slagen we erin om last minute aanpassingen te doen die u als klant doorgeeft. Samen vinden we immers altijd een oplossing die voldoet aan uw verwachtingen.

Onze plaatsingsploegen genieten van op maat gemaakte indooropleidingen zodat zij kwalitatief werk kunnen verrichten. Iedere werkdag met voldoening afsluiten en met trots terugkijken op het werk is een streefdoel voor ons allen.
Indien nodig hebben we onze vaste zelfstandige onderaannemers waarop we kunnen rekenen. Zij vergroten onze flexibiliteit om snel in te springen.
We verzorgen uiteraard ook de nodige inregeling en opstart die sleutel-op-de-deur installaties mogelijk maken.

Intern beschikken we eveneens over onze geschoolde EPB-ventilatieverslaggevers die up-to-date zijn betreffende de laatste regelgeving.

Wij maken bij Pure Air van uw project ons statement!